°C 1

U Goricu stigao Predator 2: Snažniji, inteligentniji i smrtonosniji nego ikad!

14.09.2018.

Petar Brnada

Na goričko filmsko platno večeras stiže novo izdanje kultnog filma "Predator" iz 1987. godine kojega svi dobro pamtimo.

No ovoga puta Predatori su snažniji, inteligentniji, smrtonosniji nego ikad te genetski poboljšani DNK-om drugih vrsta, a sada će se umjesto legendarnog Arnolda Schwarzeneggera s njima suočiti glumac Boyd Holbrook, vrlo poznat po ulozi u seriji Narcos.

Zanimljivo je istaknuti da se u ulozi redatelja i scenarista „Predatora 2“ našao Shane Black, koji je u izvornom "Predatoru" glumio vojnika Hawkinsa.

Dječak donosi izvanzemaljska stvorenja na zemlju kada nađe daljinski upravljač svemirskog broda, za koji misli da je igračka te se ubrzo nakon toga pojave najsmrtonosniji lovci u svemiru.

Nakon što bivši vojnik oružanih snaga i pripadnik specijalnih jedinica, Quinn, na plaćeničkoj misiji u Meksiku naiđe na misterioznog vanzemaljca kojemu ukrade „opremu“ i pošalje ju u SAD na analizu, njegov sin Rory otkriva da ih samo izvanzemaljski jezik može kontrolirati. No to saznanje Roryja izlaže velikoj opasnosti. Quinn, koji je podvrgnut psihijatrijskoj analizi od strane vlasti da ne bi otkrio šta je vidio, uspijeva pobjeći s grupom bivših vojnika, i odlazi spasiti svoga sina, usput otkrivajući još veću zavjeru.

Novog Predatora možete pogledati već večeras od 20 sati, a u subotu, 15. rujna, u 20:30 sati.

U terminima od 20 sati možete ga pogledati i 17., 18. te 19. rujna.

Foto: Cinestar