°C 12

U Ribnici otvoreno igralište, slijedi uređenje Brodeca

15.05.2017.

ivana

Mještani Ribnice zajedno sa brojnim gostima proslavili su protekle nedjelje svoj dan koji obilježavaju povodom Međunarodnog dana obitelji.

Uz vatrogasno natjecanje fire combat, svetu misu, Tamburaški sastav Harmonija, kviz znanja o vatrogascima i nogomet u Ribnici se proslavio dan mjesta. Središnje događanje bilo je otvorenje novog kombiniranog igrališta koje će sada služiti za sport, rekreaciju i zabavu svim generacijama.

-Mještani povodom dana mjesta uživaju Turopoljsko-posavskoj ligi, pozvali smo i okolna mjesta da nam se pridruže na proslavi kao i gradonačelnika da otvori kombinirano igralište za naše najmlađe, članove DVD-a i sportsko društvo. Mještani su se lijepo odazvali i drago nam je zbog toga. Prvi put se prikazuje i vatrogasno natjecanje fire combat tako da su posjetitelji i to mogli vidjeti, a da i upoznamo s vatrogastvom one koji možda nisu uključeni u to-rekao nam je Tugomir Hlopec dosadašnji predsjednik Mjesnog odbora Ribnica koji je kao i drugi Ribničani uživao u druženju s gostima na prostoru kod Vatrogasnog doma.Tijekom dana tu se održavala i Turopoljsko-posavska liga, pa su i ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svijetu također došli na svoje, a nogometnih susreta u Ribnici će sada biti češće jer je opremljeno novo kombinirano igralište koje je jučer otvorio gradonačelnik Dražen Barišić.

-Oduševljeni su mladi s igralištem to nam je jako falilo jer je jako puno djece. Baš smo gledali i samo jedna ulica u dužini 150 metara ima 30-ero djece, onda znate koliko nam znači. Nakon toga se nadamo da ćemo uz fondove Europske unije uspjeti urediti jezero Brodec. Predali smo projekt preko Grada Velike Gorice i sad čekamo hoće li uspjeti. Time bi uredili okoliš jezera s rasvjetom, klupicama da uredimo ovu našu malu oazu u srcu mjesta-dodao je Hlopec.

Uz priču, raznovrsni program i piće u dobrom društvu, a kasnije i uz ples i tamburaše Ribničani su proslavu svog dana priveli kraju u noćnim satima.

Galerija slika

U Ribnici otvoreno igralište, slijedi uređenje Brodeca U Ribnici otvoreno igralište, slijedi uređenje Brodeca U Ribnici otvoreno igralište, slijedi uređenje Brodeca U Ribnici otvoreno igralište, slijedi uređenje Brodeca U Ribnici otvoreno igralište, slijedi uređenje Brodeca U Ribnici otvoreno igralište, slijedi uređenje Brodeca U Ribnici otvoreno igralište, slijedi uređenje Brodeca U Ribnici otvoreno igralište, slijedi uređenje Brodeca U Ribnici otvoreno igralište, slijedi uređenje Brodeca U Ribnici otvoreno igralište, slijedi uređenje Brodeca U Ribnici otvoreno igralište, slijedi uređenje Brodeca U Ribnici otvoreno igralište, slijedi uređenje Brodeca U Ribnici otvoreno igralište, slijedi uređenje Brodeca U Ribnici otvoreno igralište, slijedi uređenje Brodeca U Ribnici otvoreno igralište, slijedi uređenje Brodeca U Ribnici otvoreno igralište, slijedi uređenje Brodeca U Ribnici otvoreno igralište, slijedi uređenje Brodeca U Ribnici otvoreno igralište, slijedi uređenje Brodeca U Ribnici otvoreno igralište, slijedi uređenje Brodeca U Ribnici otvoreno igralište, slijedi uređenje Brodeca U Ribnici otvoreno igralište, slijedi uređenje Brodeca U Ribnici otvoreno igralište, slijedi uređenje Brodeca U Ribnici otvoreno igralište, slijedi uređenje Brodeca