°C 9

Udomite psa dok ne nađe trajni dom

14.03.2017.

ivana

Pomoći udomljenju napuštene životinje možete pomoći i jednim običnim lajkom ili dijeljenjem objave na društvenim mrežama, jer možda će baš tada objavu vidjeti netko od vaših prijatelja tko bi udomio psa. Dobro to zna i Dalija Zubek koja je uputila apel svim potencijalnim volonterima da im se pridruže u spašavanju životinja.

-Trebamo sve, ali najpotrebniji su nam volonteri koji bi bili prelazne „čuvalice“ do udomljenja životinje. Troškove hrane i veterinarske troškove pokriva udruga. Vjerujte mi da iako su nam novčanici najčešće prazni, srca su nam puna i to je jedina moneta u kojoj nas se može platiti-poručila je Dalija Zubek. Ona zajedno s Marinom Manucci, Barbarom Mrklić, Martinom Vujnović, Vesnom Ožvald i Anom Najceri  volontira brinući se o psima i tražeći im privremeni, ako ne i trajni dom.

Dodatno k tomu, odjeknula i fotografija na društvenim mrežama iz Skloništa za životinje Sisak na kojoj se dva četveronožna prijatelja pozdravljaju na rastanku što je razgalilo mnoge.

Podsjetimo, Udruga Sigurna kućica iz Siska djeluje ina području Velike Gorice kada je riječ o napuštenim životinjama. Želite li pomoći u udomljavanju pasa, privremeno ili trajno, možete kontaktirati Sklonište OVDJE.