°C 0

Vampirko, Ukleta kuća i Velika igra u kinu Gorica

04.01.2018.

ivana

Na parne datume od 4. do 10 siječnja u 20 sati kinu Gorica prikazivat će se biografska drama Velika igra u kojem glavne uloge tumače Jessica Chastain, Idris Elba i Kevin Costner.

Istinita priča o poker princezi Molly Bloom koja je vodila najekskluzivnije ilegalne igre cijelo jedno desetljeće. Molly je bila skijašica koja je postala konobarica nakon neuspješne kvalifikacije za Olimpijske igre. Nezadovoljna običnim poslom pokrenula je ilegalnu kockarnicu na tjednoj bazi koju su posjećivali slavni glumci i velike face s Wall Streeta.

Molly je uspješno vodila posao sve dok joj usred noći na vrata nisu upali FBI agenti. Jedini saveznik joj je bio njezin odvjetnik Charlie Jaffey, koji je otkrio da je Molly puno više od onoga što se pisalo o njoj.

U dane 5. 7. i 9. siječnja u 20 sati kinu pogledajte triler Ukleta kuća. Radnja se odvija u 1969. godini u ruralnoj Americi, Jack (20) i njegova braća, Jane (19), Billy (18) i Sam (5) žive u staroj kući na osamljenoj, ruševnoj farmi koja je godinama bila napuštena. Napustili su Englesku s majkom Rose (40), bježeći od nasilnog oca i tražeći priliku za novi početak u novoj zemlji. Majka je umrla vrlo brzo nakon što su stigli u Marrowbone. Djeca od tada žive u izolaciji, odvojeni od svijeta, a majčina je smrt jedna od prvih tajni koje skrivaju zidovi stare kuće…

Za one najmlađe tu su animirani filmovi radnim danom u 11 i 16 sati u sklopu ciklusa Zimski praznici u kinu Gorica te novi hit "Vampirko" kojeg možete pogledati svakog dana od 4. do 10. siječnja u 18 sati.

Omiljeno štivo dječaka Antuna jezive su priče, osobito o vampirima. No dobio je priliku upoznati pravog pravcatog mladog vampira Rudija i njegovu sestricu Anu i, štoviše, postali su i prijatelji.
Rudi se pokazao kao drag i ljubazan, a najveću zapetljanciju u cijeloj priči izazvali su pokušaji Antunovih roditelja da upoznaju njegova prijatelja. Kako objasniti neobičnosti vezane uz Rudija - otrcani crni plašt koji nikada ne skida i koji k tome neobično zaudara, zašto dolazi u sitne noćne sate i zašto stalno rukom pokriva usta ...?