°C 9

Vatrogasci DVD-a Čička Poljana proslavili desetu godišnjicu rada društva

03.09.2019.

Romana Šimek

Obilježena je deseta godišnjica rada DVD Čička Poljana. U svečanosti koja je uslijedila prisjetili su se značajnih dostignuća društva u proteklih deset godina, svih zaslužnih pojedinaca koji su osnovali društvo kao i svih koji i daju aktivno sudjeluju u radu.

-Ova svečanost je organizirana uz veliku pomoć Vatrogasne zajednice grada Velika Gorica, Zagrebačke županije, ali i svih društava i pokrovitelja koji su nam uvelike pomogli. Najveća zahvala prvenstveno ide našim članovima koji su u organizaciju uložili veliki trud te im na tome zahvaljujemo- kažu iz DVD-a. 

Nakon svečane sjednice uslijedila je zabava na igralištu kod stare škole u Poljani Čičkoj za sve pristigle, uz grupu Logos.

foto: DVD Čička Poljana/Facebook

Galerija slika

Vatrogasci DVD-a Čička Poljana proslavili desetu godišnjicu rada društva Vatrogasci DVD-a Čička Poljana proslavili desetu godišnjicu rada društva Vatrogasci DVD-a Čička Poljana proslavili desetu godišnjicu rada društva Vatrogasci DVD-a Čička Poljana proslavili desetu godišnjicu rada društva Vatrogasci DVD-a Čička Poljana proslavili desetu godišnjicu rada društva Vatrogasci DVD-a Čička Poljana proslavili desetu godišnjicu rada društva Vatrogasci DVD-a Čička Poljana proslavili desetu godišnjicu rada društva