°C 16

VG Buvljakuše u humanitarki za obitelj iz Auguštanovca

06.02.2018.

Ivana Crnković

Potreba za humanitarnim djelovanjem svuda je oko nas. Znaju to dobro i VG Buvljakuše koje su ovih dana pokrenule novu akciju za potrebitu obitelj iz Auguštanovca koja nema ni kune prihoda.

-Susreli smo se slučajno u bolnici s dvoje starijih ljudi iz Auguštanovca. Suprug je slijep i nepokretan, gospođa s teškim zapetljajem crijeva i dijagnozom karcinoma, imaju i sina koji je osoba s posebnim potrebama. Bez kune mjesečnih primanja...1 kune!!! Žive u kući bez vode i grijanja te im je od noćas i voda ušla u kuću. U nehumanim uvjetima.
I bez daljnjeg ulaženja u njihovu tugu MOLIMO VAS POMOĆ!!! Tražimo im najhitnije peć na drva ili ćemo skupljati donacije da im kupimo neku rabljenu. Trebamo i donaciju hrane... treba im hrane jer su uz sav očaj ovog Božića ostali i bez paketa pomoći u hrani. Molimo vas opet otvorite svoja srca i pomozite im. Nama možda sitnica a njima cijeli svijet. Za svu pomoć molim vas javite se u inbox radi daljnje koordinacije-pozvale su VG Buvljakuše putem Facebooka.

Svi koji žele pomoći ovoj obitelji mogu se javiti u inbox ili novčane donacije uplatiti na račun Knjigovodstva Legalis (Dalija Zubek) na IBAN HR0323600001501571471 s obaveznom naznakom u opisu plaćanja "Za baku i dedu". Cijelu priču, ističu Buvljakuše, potvrdio je i lokalni župnik koji obitelji pomaže plaćanjem režija i na druge načine.

-Molimo vas opet otvorite svoja srca i pomozite im. Nama možda sitnica a njima cijeli svijet. Za svu pomoć molim vas javite se u inbox radi daljnje koordinacije. HVALA VAM UNAPRIJED od vaših Buvljakuša-poručile su.