°C 23

Vidovi dani završili uz pjesmu i ples

19.06.2017.

ivana

Nakon predstave, izložbe, vatrogasnog natjecanja, tamburaške večeri, nogometnog turnira došao je kraj Dana svetog Vida u Mraclinu uz pjesmu i ples KUD-a Dučec.

Blagdan svetog Vida već tradicionalno se slavi u Mraclinu čiji je zaštitnik upravo ovaj svetac. Njemu u čast Mraclinci su pokrenuli Dane svetog Vida gdje uz pregršt društvenih događanja i proščenje obilježavaju i dan svog mjesta. Cijela manifestacija završava svetim misama i završnim koncertom Kulturno-umjetničkog KUD-a Dučec te tamburaških sastava i zborova proisteklih iz njega. Publika je tako mogla vidjeti sve sekcije Dučeca, ženski tamburaški orkestar "Srećice" i goste iz Buševca koji su uz koreografiju "Kreni kolo" pokazali da se cipeki i parikožari danas itekako slažu.

-Pozdravljam vas sve i nadam se da ste uživali u Danima svetog Vida, mislim da su ovo bili jedni od najboljih, ne sjećam se da je bilo toliko dobro i da je bilo toliko publike, a svatko je mogao pronaći u programu nešto za sebe. Moram se posebno zahvaliti i našim gostima, Ogranku seljačke sloge iz Buševca koji nam se pridružio na Vidovim danima. Hvala svima skupa, publici, našim izvođačima, našim sponzorima bez kojih bi to bilo vrlo teško izvesti-rekao je Vjekoslav Kos, predsjednik KUD-a Dučec koji je nositelj organizacije Vidovih dana u Mraclinu.

 

Galerija slika

Vidovi dani završili uz pjesmu i ples Vidovi dani završili uz pjesmu i ples Vidovi dani završili uz pjesmu i ples Vidovi dani završili uz pjesmu i ples Vidovi dani završili uz pjesmu i ples Vidovi dani završili uz pjesmu i ples Vidovi dani završili uz pjesmu i ples Vidovi dani završili uz pjesmu i ples Vidovi dani završili uz pjesmu i ples Vidovi dani završili uz pjesmu i ples Vidovi dani završili uz pjesmu i ples Vidovi dani završili uz pjesmu i ples Vidovi dani završili uz pjesmu i ples Vidovi dani završili uz pjesmu i ples Vidovi dani završili uz pjesmu i ples Vidovi dani završili uz pjesmu i ples Vidovi dani završili uz pjesmu i ples Vidovi dani završili uz pjesmu i ples Vidovi dani završili uz pjesmu i ples Vidovi dani završili uz pjesmu i ples