°C 12

Vukovina i Kuče najbolji na 2.Kupu DVD-a Čička Poljana

28.08.2017.

ivana

Dobrovoljno vatrogasno društvo Čička Poljana organizirala je još jedan vatrogasni dan protekle subote kada je održano 2. Kup natjecanje za djecu i odrasle.

Na natjecanje se odazvalo 19 ekipa u muškoj i ženskoj kategoriji koji su se okušali u vatrogasnoj vježbi s brentačama. Vruć dan nije omeo mališane da daju sve od sebe, a najviše ekipa okupila je kategorija dječaka gdje se za pehare i medalje natjecalo 13 DVD-a. Najbolji su u tome bili dečki iz DVD-a Kuče koji su osvojili zlato, drugo mjesto osvojila je ekipa DVD-a Velika Buna, a treće DVD Veleševec.

U kategoriji djevojčica od 6 do 12 godina bilo je jako gusto pri vrhu, no s boljom vježbom koju su bez greške odradile za 12,6 sekundi prvo mjesto osvojile su članice DVD-a Vukovina. Drugo mjesto pripalo je DVD Ribnici, a treće mladim Kučankama.

Održane su i Vatrogasne igre na kojima su se djeca na zabavan način okušala u brzini,spretnosti i timskom radu, a najbolje je to pošlo za rukom ekipi DVD-a Ribnica, drugi po redu bili su članovi Starog Čiča, a treće mjesto u Vatrogasnim igrama pripalo je DVD-u Kosnica.

Natjecanje odraslih u tri kategorije okupilo je tek šest ekipa, no to nije omelo druženje i zabavu u Čičkoj Poljani koja je u večernjim satima zapjevala s grupom Minas.

(foto: facebook, DVD Čička Poljana)

DJECA M
1. DVD Kuče
2. DVD Velika Buna
3. DVD Veleševec

DJECA Ž
1. Vukovina
2. DVD Ribnica
3. DVD Kuče

Vatrogasne igre

1. DVD Ribnica
2. DVD Staro Čiče
3. DVD Kosnica

Muški A
1. DVD Strmec Bukevski
2. DVD Turpolje
3. DVD Čička poljana

Muški B
1. dvd sTRMEC bUKEVSKI
2. DVD Kuče

Žene B
DVD Turopolje 46,3

Galerija slika

Vukovina i Kuče najbolji na 2.Kupu DVD-a Čička Poljana Vukovina i Kuče najbolji na 2.Kupu DVD-a Čička Poljana Vukovina i Kuče najbolji na 2.Kupu DVD-a Čička Poljana Vukovina i Kuče najbolji na 2.Kupu DVD-a Čička Poljana Vukovina i Kuče najbolji na 2.Kupu DVD-a Čička Poljana Vukovina i Kuče najbolji na 2.Kupu DVD-a Čička Poljana Vukovina i Kuče najbolji na 2.Kupu DVD-a Čička Poljana Vukovina i Kuče najbolji na 2.Kupu DVD-a Čička Poljana Vukovina i Kuče najbolji na 2.Kupu DVD-a Čička Poljana Vukovina i Kuče najbolji na 2.Kupu DVD-a Čička Poljana Vukovina i Kuče najbolji na 2.Kupu DVD-a Čička Poljana Vukovina i Kuče najbolji na 2.Kupu DVD-a Čička Poljana Vukovina i Kuče najbolji na 2.Kupu DVD-a Čička Poljana