°C 4

Zmaj Anđelko pomaže djeci, a u tome mu se pridružuje i kornjačica Rita

18.01.2017.

Nefertum IT

Zmaj Anđelko koji je svojom pričom u slikovnici razveselio bolesnu djecu u brojnim bolnicama, dobiva novu pomagačicu u ovoj humanitarnoj akciji-kornjačicu Ritu.

Protekle jeseni nekoliko smo puta pisali o Goranu Čučkoviću iz Velike Mlake, autoru slikovnice "Zmaj Anđelko i dugačak rep" s kojom je započela humanitarna akcija za djecu na lječenju u bolnicama i djecu bez roditeljske skrbi. Plod humanitarne akcije u koju su se uključili brojni građani bilo je tiskanje slikovnice "Zmaj Anđelko i dugačak rep". Uspješna humanitarna priča dobila je i svoj nastavak te je u procesu nastajanja i druga slikovnica o kornjačici Riti.

zmajslikovnicarita1.jpg
(foto: FB Zmaj Anđelko pomaže djeci)

-Spremni smo za tisak i tražimo sponzore. Potrebno nam je otprilike 15.000 kn. Ako znate za kakvog uspješnog poduzetnika, voljnog sudjelovati. Molim lijepo preporučite ovaj dobri projekt ''ZMAJ ANĐELKO POMAŽE DJECI'' Hvala svima od srca-poručio je autor na službenoj facebook stranici humanitarne akcije. Slikovnicu o kornjačici Riti ilustrirala je Mateja Boljar, a svi koji su u mogućnosti pomoći mogu to učiniti putem uplate na žiro račun u PBZ-u HR36 2340 0093 1031 3560 2.

zmajslikovnicarita2.jpg

Svaki oblik donacije bilo financijski, promotivne ili volonterske prirode mnogo znači ovom projektu. Zainteresirani sponzori mogu se javiti i na donacije@zmaj-andjelko-pomaze-djeci.com