Novosti Sport Događanja

00:24 RUN: Otvoren novi krug prijava za atraktivnu utrku na pisti Zračne luke!

20.09.2019. / Petar Brnada

Za sve oni koji nisu stigli na vrijeme 'ugrabiti' svoje ulaznice za 00:24 RUN utrku koja će se trčati na uzletno-sletnoj stazi Zračne luke Franjo Tuđman stižu dobre vijesti- u četvrtak je otvoren novi krug kotizacija za tu atraktivnu humanitarnu utrku.

Kako su priopćili sa 24sata koji je jedan od organizatora utrke, zbog ogromnog interesa za sudjelovanjem u spektakularnoj utrci 00:24 RUN, koja starta točno 24 minute nakon ponoći s 28. na 29. rujna na uzletno-sletnoj stazi Zračne luke Franjo Tuđman, u prodaju će ekskluzivno biti pušten dodatni broj kotizacija jer su prve rasprodane u rekordnom vremenu.

Taj drugi krug otvoren je jučer, točno u 15 sati, a oni koji nisu imali sreće u prvom krugu mogu se prijaviti na utrku.

Ponovimo, sav prihod od utrke, čiji je organizator 24sata u suradnji s Međunarodnom zračnom lukom, bit će doniran na račun Zaklade – dječja onkologija Rebro jer ova jedinstvena utrka za svoj primarni cilj ima skupiti sredstva kako bi se pomoglo onima najpotrebitijima – našoj djeci.

Također, svi koji žele podržati ovu akciju i uplatiti sredstva mogu to učiniti na humanitarni račun IBAN: HR6723600001300132456, uz naznaku 'Donacija za Zakladu'.

-Utrka 00:24 RUN koncipirana je na način da sudionici u 45 minuta moraju prijeći jedan krug na stazi dugoj 5 kilometara, a atraktivna organizacija starta grandioznim vatrometom koji će se održati netom prije utrke. Trkači će zadanu trasu prolaziti okruženi civilnim zrakoplovima, ali i vojnim MIG avionima, a svaki njihov korak na reflektorima osvijetljenoj stazi pratit će iz zraka helikopter MUP-a. Prije prolaska kroz cilj trkače očekuje Vodeni pozdrav i veliki tulum uz DJ-a, a organizatori su posebnu pažnju posvetili raznim aktivacijama prije i poslije same utrke u kojima će moći uživati svi natjecatelji- pojasnile su kolege s 24 sati uz dodatak da je generalni pokrovitelj utrke Konzum, dok su partneri projekta INA, Kala, Slatinska banka, A1, HEP i Hrvatska lutrija, a Hrvatsko ratno zrakoplovstvo i Ministarstvo unutarnjih poslova su prijatelji utrke.

Foto: Zračna luka Zagreb

Podijeli