°C 7

AirVG 2018: Grad poziva gospodarstvenike na sudjelovanje

18.04.2018.

Redakcija

Grad Velika Gorica objavio je javni poziv zainteresiranim gospodarstvenicima za sudjelovanje na manifestaciji AirVG 2018- Zrakoplovni dan u Velikoj Gorici.

Gospodarstvenike pozivaju da u dokumentaciji za prijavu prilože motivacijsko pismo (osnovni podaci tvrtke, obrta ili OPG-a, prijedlog načina sudjelovanja te proizvodi ili usluge koje bi prezentirali) te presliku iz sudskog ili obrtnog registra, a prijave se dostavljaju osobno ili poštom, u zatvorenoj omotnici s imenom, prezimenom ili nazivom tvrtke te adresom podnositelja prijave, na adresu: GRAD VELIKA GORICA, Upravni odjel za poduzetništvo, investicije i fondove EU, Šetalište Franje Lučića 1510410 Velika Gorica, -AIRVG 2018-.

Poziv je otvoren do 26. travnja, nakon čega će organizator manifestacije putem Upravnog odjela  izvršiti odabir izlagača u skladu s raspoloživosti izlagačkog prostora ovisno o broju prijavitelja te potrebama manifestacije, a po potrebi će se moći zatražiti dodatna dokumentacija i obrazloženje.

-Cilj ove gospodarske manifestacije, kao jedne od aktivnosti brendiranja Grada kao zrakoplovnog središta Hrvatske, uz promociju poduzetništva i privlačenje interesno povezanih skupina jest isticanje grada kao poželjne destinacije u gospodarskom, turističkom i obrazovnom kontekstu- priopćili su iz Grada.

 AirVG 2018- Zrakoplovni dan u Velikoj Gorici biti će održan 19. svibnja (rezervni dan 20.svibanj), na području ZTC-a, a manifestacija je tematski podijeljena u nekoliko segmenata: aeromiting, izložbeni (izložba aviona i opreme), sajamski, gastronomski te zabavni dio.

Sajamski dio manifestacije uključuje izlagače s područja Velike Gorice (malo i srednje poduzetništvo, OPG) te izlagače tematski vezane uz djelatnost zrakoplovstva, dok gastronomski dio uključuje poduzetnike i obrtnike ugostiteljske djelatnosti (usluživanja hrane, pića i slastica), a pritom će prioritet imati prijavitelji s područja Velike Gorice.

Grad je s projektom „Velika Gorica – Grad Zrakoplovstva“ započeo potpisivanjem Povelje prijateljstva 2016. godine u čemu su im se pridružili i Hrvatsko ratno zrakoplovstvo i protuzračna obrana, Međunarodna zračna luka Zagreb, Hrvatska kontrola zračne plovidbe, Zračna luka Zagreb, Zrakoplovno-tehnički centar Velika Gorica, Croatia Airlines, Trade Air, Aeroklub Velika Gorica, Turistička zajednica Velike Gorice, Veleučilište Velika Gorica te Zrakoplovno-tehnička škola „Rudolf Perešin“.

Iz Grada poručuju da sve ostale informacije vezane uz javni poziv zainteresirani mogu dobiti u Upravnom odjelu za poduzetništvo, investicije i fondove EU, Šetalište Franje Lučića 15, Velika Gorica ili na broj telefona 01/5520-522 te elektronskim putem poduzetništvo@gorica.hr.