°C 11

Beus Richemberghu zastrašujuće prijetnje zbog izjave o Praljku

30.11.2017.

ivana

Reakcija saborskog zastupnika Gorana Beusa Richembergha da neće sudjelovati u minuti šutnje u Hrvatskom saboru za generala Praljka izazvala je lavinu komentara. Neki ga podržavaju, neki ne, a neki se prema Beusovim izjavama nisu libili ni prijetiti mu smrću.

-Samoubojstvo je izvršio pravomoćno osuđeni ratni zločinac. Pokušaji koji dolaze iz vrha HDZa da se Hrvatski sabor instrumentalizira tako da na sutrašnjem nastavku sjednice nekom posebnom izjavom odbaci pravomoćnu presudu Haaškog tribunala te da se za osuđenog ratnog zločinca održi minuta šutnje potpuno su neprihvatljivi i skandalozni. GLAS u takvom dezavuiranju Hrvatskog sabora neće sudjelovati-napisao je jučer na svom Facebook profilu gorički političar Goran Beus Richembergh. Nakon toga usljedile su i prijeteće poruke i vrijeđanja porukama u njegov inbox.

Za 24sata izjavio je kako je dobio hrpu primitivnih poruka svojih neistomišljenika, a one koje se odnose na prijetnju njemu ili članovima njegove obitelji prosljedio je policiji jer je riječ o kaznenom djelu. Prijeteće poruke podijelio je i na svojoj facebook stranici, no danas je obavijestio kako su FB administratori uklonili taj post "radi njegove sigurnosti".

 

 

(foto:Facebook)

Galerija slika

Beus Richemberghu prijetnje zbog izjave o Praljku