°C 24

Horvačić (HSS) i Šimunić (SDP) kandidati za zamjenike gradonačelnika

20.04.2017.

ivana

Na današnjem predstavljanju u Izbornom stožeru Aleksandra Horvata, SDP je predstavio i kandidate za zamjenike gradonačelnika na lokalnim izborima za Veliku Goricu.

Za zamjenike gradonačelnika koalicija SDP-HSS-HL izabrala je Damira Šimunića koji je predsjednik GO SDP-a Velika Gorica te je obnašao i dužnost dopredsjednika Gradskog vijeća Grada Velike Gorice te HSS-ovca Igora Horvačića.

-Spoj poleta, znanja i iskustva najbolji je opis mojih kolega Igora Horvačića (HSS) i Damira Šimunića (SDP) koji će zajedno sa mnom Goricu i Turopolje uvesti u 21. stoljeće. Igora poznajem godinama kao obrazovanog, radišnog i predanog, spremnog uhvatiti se u koštac s izazovima koje nosi odgovornost upravljanja gradom. A Damir se dugi niz godina bori i trudi da Goričani i Turopoljci žive bolje. Uvjeren sam da imamo tim za pobjedu, tim kojem je Gorica prije svega- poručio je Aleksandar Horvat.

Podsjetimo na razini županije kandidati će biti Stjepan Kožić za župana Zagrebačke županije, a za njegove zamjenike kandidati su Nadica Žužak iz SDP-a i Hrvoje Frankić iz HSS-a.

(foto: SDP Velika Gorica)