°C 22

Iskoristio gužvu i nepažnju putnice pa joj ukrao novčanik

29.03.2019.

Petar Brnada

Drski lopov jučer je u ZET-ovom autobusu iskoristio 15-ak minuta nepažnje 53-godišnje Velikogoričanke te joj iz torbe otuđio novčanik u kojem su se nalazili novac, osobni dokumenti te bankovne kartice.

Kako su priopćili iz policije, lopov je iskoristio djelomično otvorenu torbu i nepažnju oštećene, kao i samu činjenicu što je u samom autobusu bila poprilično velika gužva. Novčanik je ugrabio u vremenu od 13 do 13:15 sati i to na relaciji od Ulice Ljudevita Posavskog pa do Trga Stjepana Radića.

-To je upozorenje svim građanima kada je velika gužva, a i općenito, da paze na svoje osobne stvari i da torbe i ruksake drže zatvorenima čime će u najmanju ruku omesti počinitelja u izvršenju kaznenog djela- poručuju iz policije.

Uhvaćen u krađi u LIDL-u

Policijska postaja Velika Gorica proteklog je petka provela kriminalističko istraživanje nad hrvatskim državljaninom s područja grada Zagreba koji je uhvaćen u krađi artikala iz trgovine LIDL.

-Navedeni je u nekoliko navrata ulazio i izlazio iz trgovine te tom prilikom vršio krađu različitih artikala. Uočen je od strane djelatnika odnosno zaštitara koji tamo rade te je zaustavljen, nakon čega je nad njim provedeno krim istraživanje- kazali su iz policije.

Dio otuđenih predmeta ubrzo je pronađen te je vraćen oštećenoj trgovini, dodali su iz policije.

Foto: Ilustracija