°C 13

Kuče: Automobilom se zabio u ogradu kuće

02.11.2017.

ivana

Prometna nesreća dogodila se u Kučama gdje je vozač automobila sletio s ceste i udario u ogradu obiteljske kuće koja je ostala porušena.

Sudeći prema fotogafijama, u najmanju ruku,  riječ je o neprilagođenoj brzini i neprilagođenoj vožnji uvjetima na cesti. Izlijetanje automobila dogodilo se u ulici svetog Fabijana, a Kučani upozoravaju kako ovo nije prvi put.

-Crni niz se nastavlja. Ponovno je u uslijed neprilagođene brzine došlo do izlijetanja vozila kod crkve u Kučama. Ovaj put je nastradala samo betonska ograda. Upozoravamo vozače da prilagode brzinu jer je pločnikom (ispred ograde) moglo šetati i vaše dijete-objavili su Kučani na svojoj facebook stranici.

Baš nedavno nezavisni vijećnici Mjesnog odbora Kuče predložili su da se brzina kretanja u cijelom naselju ograniči na 40 km/h, a realizacija ovog prijedloga uskoro se očekuje. Dodajmo da je još jedno "divljanje" vozača u noćnim satima zabilježeno tijekom vikenda kada je stradao stup s nazivom ulice, riječ je također o Ulici svetog Fabijana, no sličnih slučajeva je, kažu Kučani, bilo puno više.

 

(foto:Kuče)