°C 17

Kuće u Velikoj Mlaki na meti lopova

09.11.2018.

Ivana Ćurić

U proteklih sedam dana na postajnom području PP Velika Gorica zabilježena su 43 razna događaja, od toga je bilo sedam kaznenih djela, tri nasilja u obitelji te 16 prometnih nesreća.

Dvije provale zabilježene su u Velikoj Mlaki. Prva se dogodila u razdoblju od mjesec dana, od 5. listopada do 5. studenog, u Ulici Vladimira Nazora.

-Nepoznati počinitelj stepeništem je došao do ulaznih vrata na katu i zavlačenjem alata obio vrata. Ušao je u unutrašnjost kuće, kretao se po svim sobama i ispremetao stvari. Naposljetku je ukrao zlatni nakit vrijedan oko 3.000 kuna-izvijestili su iz PP Velika Gorica.

Druga provala dogodila se u četvrtak, 8. studenog, od 18 do 22 sata. Na meti je bila kuća u Ulici Dolenec gdje je lopov nogom obio vrata i ušao unutra, ispremetao stvari, no udaljio se iz kuće bez da je išta otuđio.

Neki jednostavno ne odustaju od krađa parfema, pa se novi slučaj dogodio u DM-u na Trgu Stjepana Radića. Tamo je jedna ženska osoba 31. listopada iskoristila nepažnju djelatnica i ukrala veću količinu parfema. Cijeli slučaj policiji je prijavljen jučer.