°C -2

Lomničani na Markovom trgu

10.11.2017.

ivana

Predstavnici Inicijative "Stop asfaltnoj bazi u Donjoj Lomnici" danas su posjetili Markov trg s ciljem da upoznaju predstavnike Vlade i Hrvatskog sabora s izgradnjom asfaltne baze u svom mjestu.

Nova je to aktivnost u borbi protiv izgradnje Strabagove izgradnje asfaltne baze u Donjoj Lomnici. O problemu asfaltne baze Lomničani su informirali premijera Andreja Plenkovića i predsjednika Hrvatskog sabora Gordana Jandrokovića te druge zastupnike Sabora dijeleći im letke s podacima o štetnosti asfaltne baze te lokaciji na kojoj se gradi.

-Zahvaljujemo i predsjedniku hrvatskog Sabora Gordanu Jandrokoviću na pozivu da navratimo u njegov ured i popričamo o problemu asfaltne baze koju nam je lokalni šerif strpao pod prozore. Uskoro ćemo vidjeti hoćemo li izrealizirati navedeni sastanak-poručili su Lomničani na svojoj Facebook stranici.

Podsjetimo, sljedećeg tjedna održava se tematska sjednica Gradskog vijeća Velike Gorice na temu asfaltne baze u Donjoj Lomnici.

(foto; FB, "STOP asfaltnoj bazi u Donjoj Lomnici)"

Galerija slika

Lomničani na Markovom trgu Lomničani na Markovom trgu Lomničani na Markovom trgu Lomničani na Markovom trgu Lomničani na Markovom trgu