°C 1

McDonald’s zatvoren: Do Božića novi “restoran budućnosti”

06.11.2018.

Maja Peranić

U tijeku je preuređenje McDonald’s-a u Velikoj Gorici zbog kojeg je restoran trenutno zatvoren. Kako doznajemo iz uprave, velikogorički McDonald’s očekuje kompletno preuređenje koje bi trebalo biti gotovo prije Božića.

-McDonald's Velika Gorica ponovo će biti otvoren uoči Božića, a u tijeku je preuređenje restorana prema konceptu Experience of the future u sklopu kojeg se hrana više ne priprema prije narudžbe nego tek kad gost naruči, što znači da proizvodi stižu još svježije pripremljeni-rekli su nam iz McDonald's-a.

Tako će, uz klasično naručivanje na blagajni, i gostima velikogoričkog McDonald's restorana na raspolaganju uskoro biti i tri dvostrana samoposlužna kioska.

-Gost na kiosku naručuje jelo po izboru, plati karticom i prati broj narudžbe na monitoru pa željeni proizvod preuzima na posebnom dijelu pulta za preuzimanje hrane. Na kiosku je moguće i skenirati kupone s popustom koji su dostupni isključivo na McDonald'sovoj mobilnoj aplikaciji. Ako netko želi naručiti na kiosku, ali nema karticu, može platiti svoju narudžbu i gotovinom na blagajni-istaknuli su.

Osim novosti vezanih za pripremu hrane, velikogorički McDonald's pružit će bolji ugođaj svojim gostima.

-Uz moderan sustav naručivanja, u restoranu budućnosti gosti mogu očekivati i još bolji ugođaj u restoranu jer puno pažnje posvećujemo unutarnjem uređenju restorana – kazali su nam iz McDonald's-a.