°C 14

Mještani Petine: Ponovno teror "uberovaca"

14.05.2018.

Ivana Crnković

Mještani Petine i dalje negoduju protiv načina na koji se ponašaju vozači Ubera u njihovom mjestu, od ostavljanja smeća do "kampiranja" po zelenim površinama i uz autobusnu stanicu na kojoj prijevoz čekaju djeca i odrasli.

Već u nekoliko navrata mještani su naveli kako samo parkiranje i nije toliko veliki problem bacanje smeća gdje god stignu ili obavljanje nužde kraj stanice na kojoj svakodnevno autobus čekaju učenici iz mjesta. Policija obično upozori vozače nakon dojave mještana, ali se vozači uporno vraćaju i problemi se nastavljaju.

-Krenuo je opet teror Uberovaca na Petini. To je prestrašno. O izgledu autobusne stanice da i ne govorimo u kakvom smeću djeca moraju čekati autobus. U slobodno vrijeme mijenjaju filtere u autu pa ostave u autobusnoj stanici,malo da se djeca "upoznaju" s dijelovima auta. Udružili smo se u mjestu i spremni smo pisati i pročelniku u Grad-najavili su roditelji iz Petine nezadovoljni ponašanjem "uberovaca". Ističu kako im je sigurnost djece u prvom planu, a parkiranje vozila koje otežava preglednost oko autobusne stanice nikako nije poželjna.

Galerija slika

Mještani Petine: Ponovno teror "uberovaca" Mještani Petine: Ponovno teror "uberovaca" Mještani Petine: Ponovno teror "uberovaca" Mještani Petine: Ponovno teror "uberovaca" Mještani Petine: Ponovno teror "uberovaca" Mještani Petine: Ponovno teror "uberovaca"