°C 17

Od vrtića do Gradskog vodstva – Gorica složno za Vatrene!

11.07.2018.

Redakcija

Svi kao jedan dišemo za Vatrene koji će večeras u utakmici protiv Engleske pokušati izboriti finale Svjetskog nogometnog prvenstva. Euforija već duže vrijeme trese cijelu Hrvatsku, pa i našu Veliku Goricu koja je danas na sve strane obojena bojama hrvatskog dresa.

Podršku našim nogometašima dali su i Gradski vijećnici koji su i prilikom zasjedanja nosili "kockaste" majice. Ovaj povijesni trenutak Gradsko je vodstvo s vijećnicima ovjekovječilo fotografijom ispred Pučkog učilišta, a na adresu naše redakcije fotografije podrške vatrenima stižu sa svih strana.

Podrška Vatrenima stiže od Dječjih vrtića Žirek i Lojtrica te od VG Komunalca, a zastave vijore na svakom koraku.

Svi će večeras biti uz Vatrene!

Galerija slika

Od vrtića do Gradskog vodstva – Gorica složno za Vatrene! Od vrtića do Gradskog vodstva – Gorica složno za Vatrene! Od vrtića do Gradskog vodstva – Gorica složno za Vatrene! Od vrtića do Gradskog vodstva – Gorica složno za Vatrene! Od vrtića do Gradskog vodstva – Gorica složno za Vatrene! Od vrtića do Gradskog vodstva – Gorica složno za Vatrene! Od vrtića do Gradskog vodstva – Gorica složno za Vatrene! Od vrtića do Gradskog vodstva – Gorica složno za Vatrene! Od vrtića do Gradskog vodstva – Gorica složno za Vatrene!