°C 6

OPREZ Ponovno prometna nesreća kod pošte, hitna i policija na terenu

20.01.2020.

Petar Brnada

Na raskrižju Ulice Andrije Kačića Miošića i Vukomeričke ulice prije nešto više od pola sata došlo je do još jedne prometne nesreće.

Kako smo na mjestu događaja doznali od policije, u nesreći su sudjelovala dva automobila. Jedno je završilo na rubnjaku u samom raskrižju dok se drugo zaustavilo na rubnjaku i travnatnoj površini uz kolnik, uz autobusnu stanicu i prije ulaza u Hrvatsku poštu gdje ulaze i izlaze kamioni i ostala dostavna vozila. 

Uz policijsku patrolu na mjestu nesreće nalazi se i jedno vozilo hitne pomoći koje pruža pomoć ozlijeđenima. Kako smo saznali, za sada nema teže ozlijeđenih osoba.

Promet se na tom dijelu odvija otežano pa budite na oprezu ako ste u prolasku.

Galerija slika

OPREZ Ponovno prometna nesreća kod pošte, hitna i policija na terenu OPREZ Ponovno prometna nesreća kod pošte, hitna i policija na terenu OPREZ Ponovno prometna nesreća kod pošte, hitna i policija na terenu OPREZ Ponovno prometna nesreća kod pošte, hitna i policija na terenu OPREZ Ponovno prometna nesreća kod pošte, hitna i policija na terenu OPREZ Ponovno prometna nesreća kod pošte, hitna i policija na terenu OPREZ Ponovno prometna nesreća kod pošte, hitna i policija na terenu OPREZ Ponovno prometna nesreća kod pošte, hitna i policija na terenu OPREZ Ponovno prometna nesreća kod pošte, hitna i policija na terenu OPREZ Ponovno prometna nesreća kod pošte, hitna i policija na terenu OPREZ Ponovno prometna nesreća kod pošte, hitna i policija na terenu OPREZ Ponovno prometna nesreća kod pošte, hitna i policija na terenu OPREZ Ponovno prometna nesreća kod pošte, hitna i policija na terenu