°C 19

Počele prijave za drugi VG Meet Up

05.10.2018.

Ivana Ćurić

Počele su prijave za drugi VG Meet Up koji će u Clubu 100 18. listopada okupiti goričke poduzetnike.

Razvojna agencija VE-GO-RA organizira drugi u nizu VG MeetUp-a za velikogoričke poduzetnike s ciljem boljeg upoznavanja i razmjene ideja, te stvaranje svojevrsne neformalne mreže kroz koju ćemo zajedničkim snagama poticati međusobni i razvoj naše zajednice.

Svakog sudionika će dočekati piće dobrodošlice i nagradna igra, a kroz event koji će trajati od 15 do 18 sati okupljene će ponovno voditi Davor Dretar – Drele koji će, kao i uvijek, osvježiti druženje i osnažiti „Vedri duh poduzetništva“.

-U sklopu eventa će nam važnost content marketinga i ecommerca približiti Mario Pintar, voditelj marketinga @ Hangar 18 koji je svoje Internet putovanje započeo prije više od 25 godina. S iskustvom u području web dizajna, digitalnog marketinga i web tehnologija gradi kao glavni i odgovorni urednik web stranica Podravke, a 5 godina piše blog članke i drži predavanja iz područja digitalnog marketinga. Pridružit će nam se i Ivana Conjar iz obrta Annapurna. Osim digitalnog marketinga, imat ćete prilike naučiti kako u kratkom periodu jasno, jezgrovito i zanimljivo prezentirati svoju poslovnu ideju, odnosno kako uvjeriti investitore u isplativost da ulažu u Vaš posao-ističu iz Vegore.

Osim dobre volje i zasigurno puno zanimljivih i duhovitih vlastitih poduzetničkih iskustava, pozivaju se poduzetnici da na ovo druženje ponesu i svoje promo materijale i vizitke u svrhu promocije poslovanja i ostvarivanja daljnjih kontakata.

Za sudjelovanje na VG MeetUp-u možete se prijaviti OVDJE ili kontaktirati Razvojnu agenciju na 01/5542-668 ili info@vegora.hr.