°C 24

Premijer Andrej Plenković dao podršku svim kandidatima

12.05.2017.

Igor

U Dugom Selu jutros je održano predstavljanje svih kandidata HDZ-a za obnašatelje dužnosti na području Zagrebačke županije. Veliku potporu općinskim, gradonačelničkim, ali i kandidatu za župana Vladimiru Bregoviću došli su dati i ministar vanjskih i europskih poslova i potpredsjednik Vlade Davor Ivo Stier te premijer Andrej Plenković.

-HDZ zna kako pobjeđivati i kako ostvariti rezultat. Moto naše kampanje je „toliko hrvatskih različitosti, a u biti nama jedna i jedinstvena Hrvatska. Želimo ostvariti sinergiju u županiji koja je svojim geografskim obilježjem i svojim razvojnim potencijalima jedna od ključnih hrvatskih županija jer povezuje sve djelo Hrvatske. HDZ u ovom dijelu Hrvatske uživa kontinuiranu i snažnu potporu zbog naših kandidata koji pridonose boljitku života svih naših ljudi- istaknuo premijer Andrej Plenković.

Bila je to prilika da se na jednom mjestu okupe svi HDZ-ovi kandidati za obnašatelje dužnosti na području Zagrebačke županije. Predvodio ih je Vladimir Bregović, koji nakon tri odrađena mandata na mjestu gradonačelnika Vrbovca zajedno sa svojim timom nakon dugih šesnaest godina želi HDZ vratiti na čelo županije.

-Ovo je naša snaga. Svi ovi ljudi žive u svojim gradovima i općinama i dobivaju izbore. Mi smo samo trebali zaželjeti da hoćemo imati župana. Provedba je za tjedan dana, a mi znamo kako se to radi. Ono što mi nudimo za Zagrebačku županiju je standard života kao u Zagrebu i Europskoj uniji. U prvom redu to su besplatne knjige za sve osnovnoškolce, nudimo i besplatan prijevoz za sve srednjoškolce, ali i 100 posto više sredstava za sport. Sve to nudimo, a da nikome ne uzmemo niti jednu kunu, već je potrebno samo iskoristiti sredstva koja naša županija nekoliko zadnjih godina ne iskorištava, nego kao neraspoređena prebacuje- rekao je Vladimir Bregović.

HDZ na području Zagrebačke županije na izborima 2013. godine stekao je povjerenje birača da njihovi kandidati vode šest gradova i 12 općina, zbog čega se predsjednik županijske organizacije HDZ-a, Dražen Barišić nada kako će zajedničkom sinergijom HDZ potvrditi status najjače stranke na području županije.

-Po jutro se dan poznaje, a ovaj će biti jako dobar, kao i dani koji su pred nama. Prije godinu dana dali smo si zapovijed da ćemo poplaviti našu županiju. Samo jedno mjesto u životu se zove dom, a to mjesto se brani na izborima. Uspjet ćemo u tome jer imamo entuzijazam i ideje, a te ideje će nam dati dobrobit i bolju kvalitetu života za Zagrebačku županiju- poručio je okupljenima Dražen Barišić koji u Velikoj Gorici ide u osvajanje trećeg uzastopnog mandata.

Galerija slika

Premijer Andrej Plenković dao podršku svim kandidatima Premijer Andrej Plenković dao podršku svim kandidatima Premijer Andrej Plenković dao podršku svim kandidatima Premijer Andrej Plenković dao podršku svim kandidatima Premijer Andrej Plenković dao podršku svim kandidatima Premijer Andrej Plenković dao podršku svim kandidatima Premijer Andrej Plenković dao podršku svim kandidatima Premijer Andrej Plenković dao podršku svim kandidatima Premijer Andrej Plenković dao podršku svim kandidatima Premijer Andrej Plenković dao podršku svim kandidatima Premijer Andrej Plenković dao podršku svim kandidatima Premijer Andrej Plenković dao podršku svim kandidatima Premijer Andrej Plenković dao podršku svim kandidatima Premijer Andrej Plenković dao podršku svim kandidatima Premijer Andrej Plenković dao podršku svim kandidatima