°C 2

Pronađite privremeni posao

13.06.2018.

Ivana Crnković

Odgovara li vam privremeni posao dok čekate pravu priliku ili se želite okušati u drugoj vrsti posla koja bi mogla prijeći u stalno zaposlenje, novo radno mjesto sada možete potražiti i putem agencije.

Agencija Tempus Octo u potrazi je za radnicima koje zanima privremeno zapošljavanje. Većina poslova koja se nudi je upravo u velikogoričkom kraju, no u ponudi su i poslovi s mjestom rada Zagrebu, Italiji, Austriji...

Kod rada putem agencija za privremeno zapošljavanje u radnom odnosu sudjeluju tri subjekta. Radnik – koji je u radnom odnosu s agencijom za privremeno zapošljavanje - TEMPUS OCTO d.o.o.. , a radnu obvezu ne izvršava prema agenciji, nego prema korisniku kojem ga je agencija ustupila na rad. Radnik od agencije za privremeno zapošljavanje prima plaću za rad obavljen kod korisnika. Agencija s korisnikom sklapa ugovor o ustupanju radnika, a radnik i agencija sklapaju ugovor o radu.

Ugovor o radu za privremeno obavljanje poslova, agencija može sklopiti s radnikom na određeno ili neodređeno vrijeme, ovisno o potrebama poduzeća koji će zaposliti radnike, pa tako privremeno zaposlenje može biti put i do stalnog posla.

Ponudu poslova možete pronaći OVDJE.