°C 28

Provala u OŠ Velika Mlaka, u Gradićima manja zapljena droge

13.10.2017.

ivana

Kada su u pitanja kaznena djela za velikogoričku policiju ovo je bio veoma miran tjedan, od 7. do 13. listopada evidentirano je 28 događaja od čega je bilo tek tri kaznena djela.

Jučer oko 22.15 sati u Gradićima velikogorički policajci zatekli su dvojcu mladića kod kojih je tom prilikom pronađena i marihuana.

-23-godišnji mladić imao je prilikom legitimacije kod sebe tzv. metalnu drobilicu u kojoj je bila marihuana, a drugi mladić (24) imao je pvc vrećicu u kojoj je bilo 0,7 grama marihuane-izvijestili su iz policije.

U subotu, 7. listopada, oko 23:30 sati u Ulici Stjepana Fabijančića Jape nepoznati počinitelj ukrao je bicikl Fuji Nevada sivo-narančaste boje. Iskoristivši nepažnju vlasnika koji ga nije zaključao lopov je ukrao bicikl i udaljio se u nepoznato. Šteta iznosi oko 3.500 kn.

U tijeku je očevid o događaju u OŠ Velika Mlaka. Policija je jutros dobila dojavu da se najvjerojatnije dogodila ili provala ili kazneno djelo oštećenja objekta, a informacije o šteti i detalji događaja bit će poznati nakon dovršetka očevida.