°C 27

Radionica koja će vam otkriti kako postati vrhunski menadžer s uspješnim timom uz sebe

12.02.2019.

Romana Šimek

Temeljni kapital svake organizacije su zaposlenici, a glavna uloga svakog menadžera je upravo briga o njima. Znati voditi ljude, podijeliti s njima svoju viziju i ciljeve, motivirati ih da na poslu izraze sve svoje potencijale te reagirati prije nego problem uopće nastane, odlike su vrhunskih lidera.

Kako biste to usavršili te saznali sve potrebno o tehnikama uspješnog razvoja, motivaciji zaposlenika te o načinima uspješnog vođenja timova možete se prijaviti na besplatnu radionicu „Leadership- nova kultura uspješnog rukovođenja“, u organizaciji Razvojne agencije Grada Velika Gorica – VE-GO-RA.

Radionicu će voditi gđa Svjetlana Andričević, poslovna savjetnica i certificirana trenerica poslovnih edukacija. Vlasnica EBEA Croatia, tvrtke za poslovno savjetovanje, coaching i poslovne treninge s temama leadershipa, upravljanja ljudskim resursima, te soft skills vještinama.

Program radionice obuhvaća poduku o sedam ključnih vještina leadershipa u poduzetništvu, razradu stilova rukovođenja, rukovođenje pomoću ciljeva, zatim najučinkovitija metoda vođenja ljudi - lider kao Coach, sve o generaciji milenijalaca, kako uspješno motivirati i razvijati djelatnike te kako one uspješne pretvoriti u kvalitetne menadžere, kako stručno upravljati timom te na koji način izvući kreativna rješenja za rješavanje problema i donošenje odluka.

Radionica će se održati u četvrtak 21.02.2019. godine u 9 sati, na adresi Šetalište Franje Lučića 15, Velika Gorica, u dvorani u prizemlju.

Radionica će trajati četiri sata i besplatna je za sve zainteresirane.

Za sudjelovanje je potrebno prijaviti se OVDJE.

 

 

foto: Pixabay