°C 0

Radost božićnog darivanja donijeli u 57 obitelji

26.12.2017.

Juraj

Velika, 5. po redu Božićna humanitarka u organizaciji Legalis Teama, a pokroviteljstvom VGdanas, i pod budnim okom “Humanitarke godine” Dalije Zubek, imala je svoj sretan završetak podjelom paketa obiteljima slabijeg imovinskog stanja.

Vrijedni volonteri Legalis Teama nakon pakiranja donacija dosegli su brojku od 57 paketa za isto toliko obitelji s više od 150 djece kojima su razveselili božićne blagdane kroz humanitarnu akciju „Goričani daruju Božić“.

- Htjela bih od svog malog srčeka zahvaliti svima na sudjelovanju, donacijama i trudu, a posebno bih u svoje skromno ime htjela zahvaliti Pčelarskoj udruzi Turopolje na predivnoj i velikoj donaciji koja me apsolutno oduševila jer znam da im ova godina nije bila baš previše sklona, a oni su svejedno velikom i najvećom gestom odlučili pomoći onima manje sretnima - poručila je volonterka Tihana Maretić koja je pripremala poklone za podjelu.

Ova akcija godinama ima podršku malih poduzetnika iz našega grada, a među njima je i Nenad Novosel, vlasnik BlackJack Gyma.

- Drago mi je što sam dio Legalis tima i kapa do poda mojoj kraljici Daliji i cijelom timu. Žalosno da se velike firme nikada ne odazovu, iz godine u godinu uvijek ista lica, ali bit će bolje. Nikada ne radim kalendare i ostale poklone radije ću taj novac dati onima kojima je potrebniji - kaže Novosel.

Volonteri su uoči Božića podijelili donacijske pakete, a da je kroz darivanje stigla radost i potrebitima, ali i volonterima, poručila je Dalija Zubek ispred Legalist Teama.

- Hvala vam svima da ste takvi kakvi jeste, da imate srce u koje stane puno, da ne radite razlike i da me svake godine podsjetite koliko nas je i koliko smo veliki. Scene preuzimanja paketa sam vidjela samo ja ali vam garantiram da vam mogu grijati srca zauvijek. Ljudi smo, danas su oni trebali pomoć, sutra smo to možda mi, moramo se držati zajedno – poručila je Zubek čiji Legalis Team je i ovoga Božića poklonima razveselio mnoga srca.