°C 0

Raznolika ponuda, ugodan ambijent i tematske večeri u Park Caffeu

12.12.2017.

Juraj

U samom centru Velike Gorice, na svima poznatoj lokaciji u Zagrebačkoj 37/1, odnedavno je otvoren Park Caffe. Novouređeni kafić donosi građanima novu viziju zbog koje će to mjesto u gradu biti drugačije od ostalih. 

-Ovdje gost može popiti kavu u ugodnom okruženju, osjećati se kao kod kuće, a uz redovnu ponudu održavat će se i tematske večeri poput stand upa, jazza, glazbe uz gitaru i slično - ističu novi vlasnici lokala i nadaju se kako će takav koncept biti pravo osvježenje za naš grad u kojem se nešto slično do sada nije moglo često pronaći.

Da bi potvrdili pojam „drugačiji od ostalih“, Park Caffe je proširio i svoju ponudu pića. Umjesto uobičajenih čajeve iz filter vrećice, ondje možete naručiti prirodne (bio) čajeve marke Chefica raznih vrsta. Za dobre poznavaoce, samo u Park Caffeu možete popiti i najtraženiji čaj u svijetu– Matcha Latte čaj.

U ovim hladnim zimskim danima u ponudi  su i vruće čokolade, i to s više različitih okusa od kojih se posebno privlačnima čine cimet, lješnjak, badem, karamela, čoko-cookie i drugi.

Uz redovnu ponudu kava, žestice, raznih koktela i prirodnih sokova, Park Caffe nudi i nekoliko vrsta džinova koji se pripremaju uz ružmarin, krastavac, bosiljak, papar i slično, a tu je i nekoliko vrsta tonica za savršeni džin-tonik.

Za vaš poslovni sastanak ili važan dogovor slobodno svratite u Park Caffe, jer upravo ovdje imaju i bogatu ponudu kvalitetnih vina.

U cijeloj ponudi  nisu zaboravili niti na pivoljupce te stoga nude razne vrste domaćih i stranih piva, pšenična, tamna, svijetla, craft i dr.

Ponuda je bogata, ali ambijent je nešto što vas na prvi pogled očara već s vrata. Puno svjetla i mnoštvo zelenila te moderan dizajn interijera čine posebnost Park Caffea. Nenametljivost i uslužnost osoblja nešto je što morate doživjeti, pa svratite ondje prvom prilikom i uvjerite se sami. Park Caffe otvoren je od ponedjeljka do četvrtka od 7 do 24 sata, petkom i subotom od 7 do 2 sata, a nedjeljom od 8 do 24 sata.

(promo)

Galerija slika

Raznolika ponuda, ugodan ambijent i tematske večeri u Park Caffeu Raznolika ponuda, ugodan ambijent i tematske večeri u Park Caffeu Raznolika ponuda, ugodan ambijent i tematske večeri u Park Caffeu Raznolika ponuda, ugodan ambijent i tematske večeri u Park Caffeu Raznolika ponuda, ugodan ambijent i tematske večeri u Park Caffeu Raznolika ponuda, ugodan ambijent i tematske večeri u Park Caffeu Raznolika ponuda, ugodan ambijent i tematske večeri u Park Caffeu Raznolika ponuda, ugodan ambijent i tematske večeri u Park Caffeu