°C 21

Redomat u Komunalnom centru: Svi računi mogu se platiti na jednoj blagajni

02.02.2019.

Ivana Ćurić

Od 1. veljače u Komunalnom centru uveden je novi sustav naplate računa za sve komunalne tvrtke u Velikoj Gorici. Takozvani „redomat“, kažu iz VG Goričanke, uvelike će smanjiti gužve, pa će građani puno manje vremena 'potrošiti' na plaćanje svojih računa.

Naime, do sada su se svi računi plaćali na svakoj blagajni zasebno, ovisno o komunalnom društvu, a uvođenjem „redomata“, na samom ulazu u VG Goričanku, svatko će na uređaju preuzeti svoj broj koji će se nakon toga prikazivati na zaslonu u prostoru blagajni.

-Nakon što se Vaš broj na zaslonu pokaže zajedno sa brojem blagajne, na istoj blagajni plaćate sve račune, koliko god ih imate i na koju god se komunalnu svrhu odnosi. Prilično jednostavno. Sličan sustav već je viđen u praksi, najčešće u bankama, pružateljima telekomunikacijskih usluga i sl. Prvi, „testni“ dan Redomata, prošao je odlično, povratne reakcije građana su sjajne-kažu iz VG Goričanke.

Na početku, dok se sami projekt ne „uhoda“, na samom ulazu će biti i zaposlenici koji će građane upućivati na novi sustav naplate.

Galerija slika

Redomat u Komunalnom centru: Svi računi mogu se platiti na jednoj blagajni Redomat u Komunalnom centru: Svi računi mogu se platiti na jednoj blagajni Redomat u Komunalnom centru: Svi računi mogu se platiti na jednoj blagajni Redomat u Komunalnom centru: Svi računi mogu se platiti na jednoj blagajni Redomat u Komunalnom centru: Svi računi mogu se platiti na jednoj blagajni