°C 0

S BMW-a i Passata ukrali kotače

04.11.2017.

ivana

U proteklih tjedan dana velikogorička policija zabilježila je niz različitih kaznenih djela, od krađe nakita, dresova i računala, novca i novčanika, do kotača s vozila. Ukupno je evidentirano 38 raznih događaja od kojih je bilo 11 kaznenih djela, četiri zapljene droga, dva nasilja u obiteljima te 16 prometnih nezgoda.

U vremenu od 23. do 27. listopada nepoznati počinitelji demontirali su i ukrali kotače s BMW-a. Automobil u vlasništvu rent-a-cara nalazio se na parkingu u Ulici Hrvatske bratske zajednice. Šteta nastala ovim kaznenim djelom iznosi 15.000 kuna.

U noći s 1. na 2. studenog na Plesu ponovno se dogodila slična krađa. Lopovi su se ovaj put namjerili na VW Passat s kojeg su ukrali također četiri kotača i oštetili vlasnika za 5.000 kuna.

Obiteljska kuća u Ulici Mate Lovraka u Velikoj Gorici također je bila na meti lopova. U noći 27. na 28. listopada nepoznati počinitelj provalio je u kuću i iz unutrašnjosti ukrao zlatni nakit. Nastala šteta iznosi oko 500 kuna.

Iz kafića Burns u Novom Čiču u noći s 29. na 30. listopada nepoznati provalnik ukrao je 1000 kuna.

Tijekom kupovine u Lidlu jedna Velikogoričanka ostala je bez novčanika. Naime, kupovala je namirnice oko 14:30 sati kada je novčanik nepažnjom ostavila u kolicima što je iskoristio nepoznati počinitelj i ukrao ga. Nakon što je sve prijavljeno policiji, novčanik je s dokumentima nađen u trgovini, a nedostajao je, naravno, novac.