°C -2

S pištoljem ušao u taxi, opljačkao vozačicu i ukrao vozilo

16.02.2018.

Ivana Crnković

Nakon razbojništva u Starom Čiču i Bukevju, te pokušaja razbojništva u Donjoj Lomnici još jedan pljačkaš se namjerio na nedužne građane. U Mičevcu je jučer opljačkana vozačica taxija.

- Oko 8.30 sati u Sajmišnoj ulici u automobil 36-godišnje taxi vozačice ušao je nepoznati muškarac i tijekom vožnje joj zaprijetio pištoljem i zatražio novac. U strahu za svoj život vozačica mu je predala novac te je tražio da napusti vozilo nakon čega se razbojnik odvezao u nepoznato-izvijestili su iz PP Velika Gorica.

Razbojnik je ukrao oko 2.500 kuna, mobitel i automobil koji je kasnije nađen veoma oštećen na području Novog Zagreba.

Iz policije upozoravaju građane, s obzirom na veći broj razbojništva, da sve informacije o nepoznatim osobama i sumnjivim vozilima u njihovom naselju jave policiji. Dojava može biti anonimna samo je potrebno navesti točno mjesto na kojem su viđene sumnjive osobe.

Dodajmo kako je u ponedjeljak u pljački trgovine u Starom čiču nepoznati razbojnik ukrao oko 7.400 kuna. Opisan je kao muškarac između 25-35 godina starosti, jače tjelesne građe i visine do 190 cm. Sličan opis policija je dobila i u slučaju razbojništva u Bukevju.