°C 11

Stiže Cammeo: Iskoristite tri dana besplatne vožnje!

20.06.2018.

Petar Brnada

Nakon što smo prošlog tjedna najavili da taksi prijevoznik Cammeo uskoro dolazi i u Veliku Goricu, iz sjedišta tvrtke danas nam je i službeno potvrđeno da njihovi vozači s radom u Gorici započinju sutra (četvrtak) u 6 sati, a pritom će prva tri dana sve vožnje biti na račun Cammea!  

Tako ćete se Cammeom u Gorici moći besplatno voziti od četvrtka, 21. lipnja, od 6 sati pa sve do subote, 23. lipnja, u 18 sati.

Cammeo možete naručiti pozivom na broj 01/21 21 200, ili putem mobilne aplikacije u samo dva klika. Kako navode iz tvrtke, narudžbe uz Cammeo aplikaciju su brže i jednostavnije, a osim što je taksi moguće platiti putem aplikacije kroz programe vrijednosti vožnje mogu biti još povoljnije.

-U Veliku Goricu dolazimo s novim automobilima, najvišim standardom usluge i bit ćemo najjeftiniji taksi u Velikoj Gorici. Naše cijene se neće mijenjati, a uvodimo i pristupačne, fiksne cijene od aerodroma i do aerodroma- kazali su iz Cammea.

Što se tiče cijena usluga Cammea u Velikoj Gorici, start iznosi 6 kuna, a isto toliko košta svaki prijeđeni kilometar.

Pritom ćete s aerodroma do Novog Zagreba i obrnuto moći doći za 75 kuna, a od aerodroma do ostatka Zagreba i obrnuto za 100 kuna.

Također napominju da najmanja cijena gradske vožnje u Velikoj Gorici iznosi 12 kuna.

Cammeo danas broji 1500 zaposlenih i 600 taksi vozila, a dostupni su u 33 grada u tri države.