°C 17

Suši istječe mandat, poznat novi policijski načelnik

13.10.2017.

ivana

Policijsku postaju Velika Gorica od sljedećeg tjedna vodit će novi načelnik koji će na tom mjestu zamijeniti dosadašnjeg načelnika Kristijana Sušu.

Kako su u rujnu počeli isticati mandati načelnicima policijski uprava i postaja širom Hrvatske, na red je došla i Policijska postaja Velika Gorica u kojoj je proveden natječaj za mjesto načelnika. Natječaji za načelnike Policijski postaja Policijske uprave zagrebačke trajali su od 12. do 20. rujna.

Na internom natječaju MUP-a za načelnika PP Velika Gorica izabran je Perica Malić, samostalni policijski inspektor.

-Perica Malić ispunjava stručne uvjete radnog mjesta u pogledu stupnja obrazovanja i osobnog policijskog zvanja te ostale propisane i objavljene uvjete, a na temelju provjere znanja sposobnosti i vještina i rezultata provedenog razgovora, ostvario je najbolji rezultat i najveći broj bodova odnosno prvo mjesto na rang listi kandidata za navedeno radno mjesto-stoji u priopćenju javnosti MUP-a.

Gdje će policijsku karijeru nastaviti dosadašnji načelnik PP Velika Gorica znat će se nakon što mu i službeno istekne mandat.

-Policijskom službeniku Kristijanu Suši mandat na koji je imenovan na radno mjesto načelnika Policijske postaje Velika Gorica ističe dana 15. listopada 2017. godine. Nakon toga će biti riješen njegov daljnji radno-pravni status, sukladno zakonskim propisima-rekli su nam iz Ministarstva unutarnjih poslova.