°C 8

Tjedan političkih predstavljanja

19.04.2017.

ivana

Gotovo mjesec dana dijeli nas od lokalnih izbora, a upravo nekoliko političkih predstavljanja zakazano je za ovaj tjedan.

Koalicija SDP-HSS-HL sutra, 20. travnja, u 10:30 sati u Izbornom stožeru kandidata za gradonačelnika Aleksandra Horvata predstaviti će svoje kandidate za zamjenika gradonačelnika Velike Gorice.MOST Nezavisnih lista Velika Gorica nastavlja s tribinama u velikogoričkim četvrtima i  mjesnim odborima, pa predstavljanje slijedi 20. travnja i to u Jagodnom s početkom u 19:30 sati. Tom prilikom
predstavit će se Nezavisna lista Josipa Kosanovića, a s mještanima će razgovarati i kandidat za gradonačelnika Velike Gorice g. Alan Šembera.

Gorička podružnica stranke “Bandić Milan 365 Stranka rada i solidarnosti” predstavit će svoje kandidate za župana i zamjenike župana Zagrebačke županije i kandidata za gradonačelnika i zamjenike gradonačelnika za Grad Veliku Goricu. Predstavljanje će biti u Salonu Pučkog otvorenog učilišta u petak, 21. travnja, u 11 sati.

U subotu 22. travnja slijedi predstavljanje pravaškog kandidata za gradonačelnika Velike Gorice mr. sc. Krunoslava Hrvačića. Hrvačić će svoj program predstaviti u 18:00 sati u Gradskoj vijećnici Pučkog otvorenog učilišta u Velikoj Gorici. Tada će se ujedno potpisati i Sporazum o zajedničkom izlasku na izbore HSP-a i HČSP-a za Gradonačelnika Velike Gorice, članove Gradskog vijeća kao i Sporazum o zajedničkom izlasku na izbore za Županijsku skupštinu Zagrebačke županije.