°C 21

U jutrošnjoj pljački kuće provalnici pretukli 25-godišnjeg mladića

26.04.2019.

Petar Brnada

U Rakarskoj ulici u Rakarju jutros je došlo do nesvakidašnje provale u obiteljsku kuću tijekom koje je prema neslužbenim informacijama više provalnika napalo te pretuklo jednog od stanara kuće koji ih je zatekao u krađi.

Iz goričke policije zasada su samo potvrdili da je došlo do provale u kuću, a da je riječ o ozbiljnijoj pljački najbolje su svjedočile brojne policijske patrole koje su se tijekom jutra mogle vidjeti ispred kuće.

Kako doznajemo od očevidaca i susjeda, više lopova u kuću je provalilo sa stražnje strane, a premetanje kuće te krš i lom koji su uzrokovali probudili su 25-godišnjeg mladića koji je u tom trenutku spavao na katu kuće.

Mladić je potom sišao kako bi doznao što se događa, a kada je ugledao lopove u krađi došlo je do fizičkog obračuna. Provalnici su se obrušili na nesretnog mladića te ga pretukli i iscipelarili na podu.

Nesretni 25-godišnjak prevezen je na Rebro gdje je podvrgnut liječničkim pregledima glave i tijela, a policija je u intenzivnoj potrazi za razbojnicima.

Dodajmo da su prema izjavama susjeda razbojnici s mjesta događaja pobjegli u sivom kombiju.