°C 23

U petak na plac po novom asfaltu

14.03.2017.

ivana

Bliži se petek na Gorice, a ovoga puta sve one koji dolaze na plac dočekat će i novi asfalt na ovom dijelu Ulice Ivana Gorana Kovačića.

VG komunalac danas radi drugi sloj asfalta ulice koja je bila u jako lošem stanju.

-Jedan sloj je već asfaltiran, mijenjali smo poklopce šahtova, a sve će biti gotovo do četvrtka jer u petak je plac i ulica će biti spremna do tad- rekao nam je Dragan Perić, direktor VG Komunalca.

Ugovornim troškovnikom obuhvaćeno je skidanje postojećeg asfalta, iskop postojeće podloge , iskop bankina, tampon, tumplanje, špricanje bitoemulzijom, asfaltiranje, uređenje bankina i horizontalna signalizacija.

Ukupna vrijednost radova je 655.214,38 sa PDV-om, a zbog radova otežen je prolazak vozila ovim dijelom ulice kao i silazak s D31, odnosno ulice 153. brigade HV-a, prema Sajmištu.

Galerija slika

U petak na plac po novom asfaltu U petak na plac po novom asfaltu U petak na plac po novom asfaltu U petak na plac po novom asfaltu U petak na plac po novom asfaltu U petak na plac po novom asfaltu U petak na plac po novom asfaltu U petak na plac po novom asfaltu U petak na plac po novom asfaltu U petak na plac po novom asfaltu U petak na plac po novom asfaltu