°C 17

Uručene jednokratne potpore sportskim udrugama

17.06.2019.

Romana Šimek

Grad je u svom proračunu izdvojio raspoloživa sredstva koja su u obliku jednokratnih financijskih potpora uručene sportskim udrugama za programe i projekte u sportu.

-Danas slavimo punih deset godina kako smo na čelu Velike Gorice, a sa svima vama svih tih godina kvalitetno i dobro surađujemo te se trudimo stavljati velik naglasak na sport i sportska događanja u gradu- istaknuo je zamjenik gradonačelnika Ervin Kolarec.

Potiče se rad Zajednice športskih udruga Grada Velike Gorice, rad udruga za osobe s invaliditetom, školski i rekreativni sport, aktivnosti na gradskom bazenu kao i ostala sportska događanja u gradu s ciljem što veće uključenosti i samih građana u sportske aktivnosti.

-Podijeljene su potpore u vrijednosti od 250 tisuća kuna čime podržavamo njihove pojedinačne projekte koje provode tijekom cijele godine, turniri, natjecanja, a dobro će im doći i za kupnju nove opreme- rekao je gradonačelnik Dražen Barišić.

Galerija slika

Uručene jednokratne potpore sportskim udrugama Uručene jednokratne potpore sportskim udrugama Uručene jednokratne potpore sportskim udrugama Uručene jednokratne potpore sportskim udrugama Uručene jednokratne potpore sportskim udrugama Uručene jednokratne potpore sportskim udrugama Uručene jednokratne potpore sportskim udrugama Uručene jednokratne potpore sportskim udrugama Uručene jednokratne potpore sportskim udrugama Uručene jednokratne potpore sportskim udrugama Uručene jednokratne potpore sportskim udrugama Uručene jednokratne potpore sportskim udrugama