Novosti Sport Događanja

1. ŽNL: Na tronu Dinamo Hidrel

02.05.2018. / Sportska redakcija

Utakmice zaostalog 16. kola Prve županijske lige jučer su odigrane i donijele su promjenu na vrhu. Lidersku poziciju preuzeo je Dinamo Hidrel koji trenutno ima tri boda više od Sloge, te šest od Kloštra budući da su oba kluba doživjela poraze. Takvim raspletom najviše je profitirala momčad iz Novog Čiča koja je tri boda osvojila pobjedom nad Meštricom.

Pred gostovanje u Gornjoj Lomnici, trener Dinamo Hidrela imao je slatkih briga oko sastavljanja udarnog sastava, budući da mu je nekolicina igrača ozlijeđena, pa je tako njegova momčad na ovaj susret doputovala sa samo jedanaest igrača koji su uspjeli izvojevati pobjedu od 2:1.

Za potpuni osjećaj zadovoljstva poklopili su im se i ostali rezultati pa tako trenutno Dinamo Hidrel drži lidersku poziciju, jer Sloga je s 3:2 poražena od Lonje, dok je Kloštar pretrpio poraz od Zvekovca. Uz njih novi neuspjeh bilježi i Turopoljac, kojem nije pomogla niti promjena trenera. U jučer odigranom susretu Turopoljac je s 4:1 poražen od Oborova 74.

U ostalim utakmicama postignuti su sljedeći rezultati; Ban Jelačić-Brcko 3:0 (BB), Mladost-Dubrava 1:1, Buna-Mraclin 0:1 te Vatrogasac-Sava 0:1. 

Podijeli