Novosti Sport Događanja

2. ŽNL: Kupi bod, poraz Turopolja

26.09.2017. / Sportska redakcija

Klubovi Druge županijske lige odradili su tijekom prošlog tjedna dvije prvenstvene runde. Kroz tjedan su odradili obaveze u šestom kolu, dok su za vikend odigrane utakmice sedmog kola.

Kupa koja je nanizala pet pobjeda zasjevši na tron nije u ovih 180 minuta nastavila u tom ritmu. Najprije su u Pokupskom s minimalnih 1:0 poraženi od Croatije iz Nove Kapele, dok su u nedjelju u Lipovcu remizirali odigravši protiv istoimenog domaćina bez pobjednika 1:1. Imali su Pokupčani u Lipovcu vodstvo preko Kristijana Blažinčića koje je bilo kratkog vijeka, jer su domaćini samo četiri minute kasnije stigli do izjednačenje iz nepostojećeg jedanaesterca. Upravo ih je neujednačeni sudački kriterij iziritirao i u domaćem susretu protiv Croatije, kada su ostali zakinuti za dva jedanaesterca.

-Tko zna da nije bilo tih grešaka, možda bi još uvijek imali sto postotni učinak. Iako po prikazanoj igri to baš ne bi bilo zasluženo, bilo bi barem lijepo za vidjeti- rekli su nam u Nogometnom klubu Kupa koja je pala na četvrto mjesto.

Ispred njih su Ostrna, Milka Trnina i Naftaš Ivanić. Bod manje od njih ima poziciju slabije Turopolje koje je nakon pobjede nad Mladosti iz Obedišća poraženo u Novoj Kapeli. Domaća Croatia slavila je s 4:2.

Podijeli