Novosti Sport Događanja

Alarm za uzbunu: Peti poraz u nizu turopoljskog prvoligaša

18.02.2022. / Damir Žbulj

Umjesto prekida crnog niza nogometaši Gorice upisali su protiv Slaven Belupa i peti poraz u nizu, a u turopoljskom prvoligašu upaljen je alarm za uzbunu...

Era nakon odlaska Kristijana Lovrića započela je katastrofalno, a Farmaceuti su to maksimalno iskoristili te na kraju i uvjerljivo slavili!

U početnoj postavi Gorice odmah je zaigrao i Iyayi Atiemwen, no, jednostavno domaći nogometaši nisu pronašli put do protivničke mreže.

Sve je krenulo nizbrdo već u otvaranju dvoboja, a gosti su u prvih deset minuta došli do dva pogotka prednosti i već tada usmjerili utakmicu na svoj mlin.

Već u drugoj minuti Caimacov je dalekometnim udarcem svladao Kotarskog, a nedugo zatim je i mladi Lovro Zvonarek iskoristio gužvu u goričkom kaznenom prostoru za povećanje prednosti.

Goričani su nakon toga preuzeli kontrolu nad susretom, no, konkretnije prilike imali su Koprivničanci.

Sve je bilo odlučeno poslije deset minuta igre u nastavku.

Jovičić je skrivio kazneni udarac, zaradio isključenje, možda i prestrogo, a bivši igrač Gorice Mario Marina bio je siguran realizator s bijele točke, za konačnih 0:3.

Neugodan poraz, peti u nizu, sigurno je i uzdrmao poziciju Krunoslava Rendulića i pitanje je koliko će predsjednik Črnko imati strpljenja i hoće li uskoro doći do trenerske smjene.

U idućem kolu na rasporedu je gostovanje kod Lokomotive. 

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL)

Podijeli