Novosti Sport Događanja

Alpas team CB Barbara najbolji na Malonogometnoj ligi

05.02.2018. / Juraj Odrčić

Pobjedom momčadi Alpas Team CB Barbara završilo je još jedno izdanje malonogometne lige koja se u posljednja dva mjeseca odigravala u balonu Panadić sport. Posljednje kolo bilo je lišeno svake neizvjesnosti, budući da je Alpas team CB Barbara pobjedom u pretposljednjem kolu osigurao naslov.

No, bez obzira na to prvaci su ligu željeli završiti pobjednički, što su i ostvarili.  Zahvaljujući zgoditku Josipa Barišića Alpas team CB Barbara u posljednjem je kolu s 1:0 svladala Nogometne okone čime su mogli započeti sa zasluženim slavljem. Iza njih su se smjestile momčadi CB Roko i Zračne luke Zagreb.

Inače, ovogodišnja je liga okupila osam momčadi koje su igrale dvostrukim bod sustavom, a bitnije od rezultata bilo je druženje svih sudionika lige koji s nestrpljenjem očekuju početak nove lige. (Dr)

 

REZULTATI POSLJEDNJEG KOLA

Alpas team-Nogometne ikone 1:0 (Barišić), CB Roko-Zlatarna Prahir 0:0, DSR Zračna luka Zagreb-TAXI Bračić 0:0, Gorenc transporti-Panadić sport 7:0 (Grdenić 2, Kovačić 2, Celiček, Skrbin, Martinić- AG)

Galerija slika

Alpas team CB Barbara najbolji na Malonogometnoj ligi Alpas team CB Barbara najbolji na Malonogometnoj ligi Alpas team CB Barbara najbolji na Malonogometnoj ligi

Podijeli