Novosti Sport Događanja

Azena sigurna protiv Zadra

27.02.2017. / Sportska redakcija

Odbojkašice Azene pobjedom protiv Zadra otvorile su doigravanje za ostanak u ligi, koji uz njih traže još ekipe Kostrene i Dubrovnika. Iako su Azenašice ove sezone u dva navrata već doživjele poraz od Zadranki, u subotnjem susretu sve je bilo na strani domaće ekipe koja je slavila s 3:1.

Bila je to ponajbolja ovosezonska partija domaćih igračica koje su slabije izdanje imale tek u trećem setu koji je otišao na gostujuću stranu. Prijem i blok domaćih igračica funkcionirao je besprijekorno, a kad tome pridodate i dobra razigravanja od strane tehničarke Mile Lukić tada i uspjeh ne može i ne smije izostati.

-Sve smo podredili tome da dobijemo ovu utakmicu. Vjerovao sam da možemo pobijediti  u ovoj utakmici i osvojiti ta tri boda. Bila je ovo očekivano teška utakmica u kojoj smo neočekivano lako uzeli prva dva seta nakon čega je bilo puno lakše- nakon utakmice će trener Azene, Luka Bišćan.  

Prva dva seta domaće su odbojkašice bez velikih problema riješile u svoju korist. Po dvadeset minuta bilo im je dovoljno za vodstvo od 2:0, koje su Zadranke ugrozile u trećem setu koji je u potpunosti pripao njima. Nešto veća borba odvijala se u četvrtom setu u kojem su odbojkašice Azene bile u konstantnoj rezultatskoj prednosti koju su gošće tek nakratko u prvom dijelu seta sustigle.  

Pobjedom je Azena uvelike poboljšala svoje izglede za ostankom u ligi, trenutno ima pet bodova više od posljednjeplasiranog Dubrovnika koji je svladao Kostrenu s kojom se Azena sada bodovno poravnala.

PRVA LIGA- 4. SKUPINA, 7. KOLO
ŽOK AZENA – OK ZADAR 3:1 (25:16, 25:17, 13:25, 25:22)

Galerija slika

Azena sigurna protiv Zadra Azena sigurna protiv Zadra Azena sigurna protiv Zadra Azena sigurna protiv Zadra Azena sigurna protiv Zadra Azena sigurna protiv Zadra Azena sigurna protiv Zadra Azena sigurna protiv Zadra Azena sigurna protiv Zadra Azena sigurna protiv Zadra

Podijeli