Novosti Sport Događanja

Beli kreće od prve minute, Krizmanić najavljuje pobjedu za navijače: Imamo igrače koji mogu dostojno zamijeniti Lovrića

18.02.2022. / Damir Žbulj

Izuzetno važna utakmica na rasporedu je od 18 sati na velikogoričkom Gradskom stadionu, kako za nogometaše Gorice, tako i za njihovog trenera Krunoslava Rendulića.

Turopoljski prvoligaš je u nizu od četiri uzastopna poraza i pobjeda nad Slaven Belupom nameće se kao imperativ.

Sve će biti teže bez Kristijana Lovrića, koji je na kraju prijelaznog roka realizirao transfer u Osijek.

Svjestan je toga i Krešimir Krizmanić, koji se polako, ali sigurno vraća u pravu formu nakon neugodne ozljede.

"Nije da se dogodilo nešto što nismo očekivali. Praktički svaki prijelazni rok za njega je bilo interesa, a on već jako dugo igra dobro i kvalitetno. U neku ruku smo bili spremni da svaki dan može otići, ali mi moramo nastaviti dalje i vjerujemo kako unutar ekipe imamo igrača koji ga mogu dostojno zamijeniti," istaknuo je Krešimir Krizmanić pa dodao:

"Ne vjerujem kako će biti bilo kakvih problema!"  

Farmaceuti su često bili poprilično neugodan suparnik za Goričane.

"Imamo četiri poraza u nizu, ali ako gledamo zadnju utakmicu s Dinamom, iako smo izgubili, pokazali smo energiju, želju i volju i ako to zadržimo mislim kako ne bismo trebali imati problema."

"Slaven Belupo ove sezone ima dosta mladih igrača, koji su željni napredovanja i igranja. Imaju jako dobrog trenera, njihova igra ima 'glavu i rep' i naše utakmice su stvarno uvijek bile 50-50. Nikad se ne može znati što se može očekivati..."

"Gorica s kim god igra uvijek ide na pobjedu i mi ćemo dati sve od sebe da to svojim navijačima ovaj put i pružimo," zaključio je Krizmanić, koji će u posljednjoj liniji obrane, ispred Kotarskog, biti sa Steenvoordenom i Jovičićem. Na bekovskim pozicijama bit će Musa i Mitrović, u veznoj liniji bit će Pršir, Babec i Kalik, umjesto Kristijana Lovrića u početnoj postavi bit će povratnik Atiemwen, popularni Beli, a u napadu će od prve minute krenuti i Caio da Cruz.

Na klupi za rezerve su Debijađi, Marjanović, Suk, Dvorneković, Fruk, Benito, Keita, Stojanovski i Delfi.

Podijeli