Novosti Sport Događanja

BENJAMIN TATAR: "Mi smo najavljivali prvo mjesto i pri tome ostajemo"

10.10.2016. / Nefertum IT
Odjeknula je pobjeda Gorice nad Dinamo II (zapravo je prema imenima to bio Dinamo I) kao bomba. Poslao je novi trener Dinama, Ivajlo Petev na megdan s Milinovićevom momčadi čak osam igrača prve momčadi; Šempera, Schildenfelda, Machada, Henriquza, Šituma, Hodžića, Olma i Kneževića. Bio je to motiv više za domaću momčad, što nam je po isteku devedeset minuta potvrdio i strijelac pobjedničkog zgoditka Benjamin Tatar.

Uz njega cijela je momčad odigrala na visokom nivou, obranom su suvereno vladali Smoljo i Franić, dok su sredinu terena držali Josip Serdarušić i Mario Marina koji je Tataru i asistirao za pogodak. 

TATAR VELIKA.jpg

-Ja sam se tu našao na pravom mjestu, no zasluge za gol idu cijeloj momčadi i naravno asistentu Marini- kratko će Tatar.

Dobrim rezultatima u posljednje vrijema HNK Gorica je stigla do treće pozicije, a s pobjedama je stigla i ona prava atmosfera kakvu želi svaki trener.

-Mi smo najavljivali prvo mjesto i pri tome ostajemo. U početku je bilo malih problema zbog dosta novih igrača, no sada kada smo se uigrali to izgleda onako kako bi i trebalo. Uz sve to, i atmosfera je dobra, kao i u svakom klubu kad se pobjeđuje- nastavio je Tatar.

TATAR VELIKA 1.jpg

Pred Goricom je do kraja prve trećine prvenstva ostalo još jedino gostovanje kod vodećeg Rudeša koji im bježi tri boda.

-Nedostajat će nam nekoliko igrača, ali mi bez obzira na to idemo po povoljan rezultat- poručio je za kraj Benjamin Tatar.

Derbi utakmica između prvoplasirane i trećepalsirane momčadi igra se u nedjelju od 13 sati na igralištu Rudeša.

Podijeli