Novosti Sport Događanja

Bez trenera i prvoligaških pojačanja Gorica krenula s pripremama

16.06.2018. / Damir Žbulj

Nogometaši Gorice krenuli su s pripremama za novu, prvoligašku sezonu, ali još uvijek bez glavnog trenera i neophodnih pojačanja za elitni razred hrvatskog klupskog nogometa.

Goričani su s treninzima trebali početi u ponedjeljak, no, pripreme su odgođene za kraj tjedna, iako se nije pronašao nasljednik 'odbjeglog' Ivana Preleca, koji se priključio stručnom stožeru Deana Klafurića u varšavskoj Legiji.

-->> Prvoligaška avantura počinje na Rujevici

Damir Grlić Cico je vodio trening, a na Gradskom stadionu okupili su se Kahlina, Veriga, Debijađi, Čagalj, Ljubisavljević, Milanović, Žutić, Mchedlisvili, Špičić, Krizmanić, Čurek, Marina, Maslowski, Zenko, Atiemwen, Mandura, Blatančić, Matošević, Dvorneković, Šroler, Gudelj i Zwolinski, prinova iz Poljske, koji je tek stigao u Veliku Goricu i koji se tek treba dokazati kao pojačanje.

Nažalost, kapetan Hrvoje Jančetić neće predvoditi Goricu u Prvoj HNL, a s klubom su se razišli Luka Sedlaček, Antonio Krsnik, Luka Smoljo, Marko Muhar, Victor Astafei, Henrik Ojamaa, Leon Šipoš, Hrvoje Humeljak i Petar Klenović.

-->> Oproštaj kapetana!

Gorica je trenutno u nezavidnoj situaciji, 40-ak dana prije početka najvećeg izazova u klupskoj povijesti. No, u narednim danima trebala bi biti predstavljena i prva prvoligaška pojačanja, a iz kluba  najavljuju i kako će uskoro biti poznato i ime novog glavnog trenera.

Nadamo se samo kako će u zacrtanom roku i transparentno biti izgrađena i rasvjeta na Gradskom stadionu i kako ćemo Goricu već od početka rujna u domaćim utakmicama gledati na našem travnjaku, a ne na Maksimiru. (Foto: HNK Gorica)

Podijeli