Novosti Sport Događanja

Bikovi na Gripama traže prolaz na Final 4 Kupa Kreše Ćosića

04.02.2022. / Damir Žbulj

Košarkaši Gorice saznali su protivnika u četvrtfinalu Kupa Krešimira Ćosića. Bit će to Split, koji se lako obračunao sa Sonik Puntamikom (87:72).

Završni Final 4 turnir, koji će se ove godine održati u dvorani Zamet, na rasporedu je 18 i 19. veljače, a svoje mjesto u Rijeci već su izborili Cibona i Cedevita Junior.

Bikovi u subotu trebaju odraditi gostovanje kod Furnira u zagrebačkoj Dubravi, a onda će dogovoriti točan termin utakmice na splitskim Gripama, koja se mora odigrati do srijede 16. veljače.

Parovi završne borbe za trofej odredit će se naknadno, ždrijebom.

Goričani su u prošlom prvenstvenom nastupu svladali Cedevitu Junior i sad to treba potvrditi kod Furnira: "Ne smije nas zavarati njihovo stanje na tablici jer prošle sezone su nas pobijedili na svom parketu. U utakmicu moramo ući s pravim pristupom i maksimalno ozbiljno. Radi se o ekipi koja ima izuzetno snažnu visoku liniju predvođenu Krajinom i Karahodžićem. Isto tako Samac može zaprijetiti i licem i leđima, a Vidović i Mandalinić su glavni kreatori u ekipi. Čeka nas sve samo ne lagan posao u Dubravi, ali nadam se da ćemo uspjeti odgovoriti zahtjevima utakmice i da ćemo u konačnici s pravim pristupom upisati dva boda," najavio je trener Bože Radoš.

U posljednjem četvrtfinalnom susretu Kupa sastaju se Zadar i Zabok.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

(Foto: Marin SUšić, HKS)

Podijeli