°C 23

Bojsovi i Šumari traže nastavak niza

14.07.2017.

Igor

Novi vikend znači i nova iskušenja na Malonogometnoj ligi Vukomeričkih Gorica. Nakon sedam odrađenih rundi najviše su profitirali Lijevi Štefanki i Šiljakovina koji su jedini bez poraza.

Trenutno su u maloj prednosti igrači Lijevih Štefanka koji na pogon Alena Stanešića i Ivice Petkovića ruše sve pre sobom. U stopu ih barem za sada prati Šiljakovina koja ima dva boda manje, dok je Dubranec koji u nastavak ulazi oslabljen za neigranje Stjepana Feljana (iako će on reći kako je to možda i plus, op.a) ima tri boda manje. S pravom se stoga svi pitaju da li je ovo godina Bojsova ili Šumara koji do sada nikada nisu bili pobjednici ovog prestižnog natjecanja na našim bregima.

Želi li vodeći dvojac zadržati sadašnje pozicije i na dalje trebaju biti na oprezu, jer svaki pogrešan korak može biti koban. Toga su svi svjesni, a pogotovo oni kojima ove sezone baš i ne ide. No, oni se tješe činjenicom kako ide novo kolo te da ne treba razmišljati o prolivenom mlijeku jer šansa za nove bodove već je ove subote u Kravarskom te u nedjelju u Gladovcu.

RASPORED 8. KOLA (KRAVARSKO, SUBOTA 15. SRPANJ)
Pokupsko-Novo Brdo, Cerovski Vrh-Šiljakovina, Vukomerić-Kozjača, Strezojevo-Gornji Hruševec, Opatija-Kravarsko, Donji Hruševec-Velika Buna, Lijevi Štefanki-Markuševec, Gladovec-Gornja Opatija, Hotnja-Dubranec

RASPORED 9. KOLA (GLADOVEC, NEDJELJA 16. SRPANJ)
Strezojevo-Velika Buna, Kozjača-Novo Brdo, Cerovski Vrh-Gornji Hruševec, Pokupsko-Kravarsko, Vukomerić-Šiljakovina, Opatija-Markuševec, Donji Hruševec-Gornja Opatija, Lijevi Štefanki-Dubranec, Gladovec-Hotnja