Novosti Sport Događanja

Brežanima prevlast na prvom dvoboju "Brega" i Posavine

21.08.2016. / Nefertum IT
Na lijepo pripremljenom terenu Kravarščice za što je najzaslužniji Darko Brajković odigran je prvi „četverodvoboj“ između Lige Vukomeričkih gorica i Turopoljsko- posavske lige. Uz odlično malonogometno igralište kojem mogu zaviditi i veće sredini, nalazi se i jedno manje igralište, a drveni objekt uskoro bi trebao dobiti nastavak budući da je kupljena drvena kuća koja bi se uskoro trebala presložiti na Kravarščicu čime će iovako lijepo uređen kompleks dobiti dimenziju više.

dvoboj velika.jpg

Podređeni Posavci

O susretu koji bi okupio najbolje momčadi s dviju liga razmišljalo se još prošle godine, no tada nije došlo do realizacije koja se u djelo sprovela godinu dana kasnije. Uz susrete četiri prvoplasirane momčadi liga odigran je i susret selekcija, a nakon pet susreta Brežani su se pokazali boljima jer su slavili u njih četiri.

dvoboj velika 1.jpg

Novo Brdo je nadigralo Bukevje, Lijevi Štefanki Ribnicu, dok se Dubranec poigrao sa Čičkom Poljanom. Bez šanse je ostala i selekcija Turopoljsko- posavske lige koja je pred naletom trupa selektora Miroslava Svekrića i Ivana Mrkonjića morala potpisati kapitulaciju.

dvoboj velika 4.jpg

Kuče obranilo čast

S najvećim se nestrpljem ipak očekivao dvoboj pobjednika, Kravarskog i Kuča. Pobjednici Turopoljsko- posavske lige u zanimljivom i neizvjesnom dvoboju koji je popratio i najveće zanimanje gledatelja slavili su s 3:2 obranivši čast svoje lige na čemu im je čestitao i povjerenik Turopoljsko- posavske lige, Jakov Marković.

dvoboj velika 7.jpg 

Točka na „i“

-Ovaj naš susret konačna je točka na „i“ ovih naših liga. Ovime smo pokazali da su stvari iz prošlosti kada smo vas nazivali „žabarima“ iza nas. Već sada se veselim našem dvoboju kod vas na Posavini- rekao je predsjednik Športskog društva Vukomeričke gorice 2004, Franjo Kovačić koji je pobjedničkoj momčadi uručio i zaslužnu plakatu, koje su dobili i svi ostali sudionici ovog dvoboja.

dvoboj velika 9.jpg  

dvoboj velika 2.jpg

dvoboj velika 3.jpg

dvoboj velika 5.jpg

dvoboj velika 6.jpg

dvoboj velika 8.jpg

REZULTATI UTAKMICA
NOVO BRDO – BUKEVJE 2:0 (Kuzmić, Krovinović)
LIJEVI ŠTEFANKI – RIBNICA 4:1 (Stanešić 2, Pirša 2/ Mihordin)
DUBRANEC – ČIČKA POLJANA 6:2 (Feljan 3, Ceković 2, Starčević/ Rak, Gučić)
SELEKCIJA LIGE VUK. GORICA – SELEKCIJA TUR.-POS. LIGE 4:1 (Brajković 2, Huđber, Ježovit/ Kučan)
KRAVARSKO – KUČE 2:3 (A. Domitrović, Gršetić/ Hajduk, Lučić, Milatović)

Podijeli