Novosti Sport Događanja

Broz se oprostio u četvrtfinalu

05.01.2019. / Sportska redakcija

Četvrtfinalni dan na 27. izdanju HVIDR-inog malonogometnog turnira ponudio je više nego odličan mali nogomet prepun preokreta u kojima je uživala i dupkom puna Gradska sportska dvorana.

Vijest dana svakako je oproštaj Marcela Brozovića i njegova CB Epic Brozo od turnira. Zastali su na korak od završnice u kojoj su bili jednom nogom. Vodstvo od 2:0 nisu znali sačuvati, te su igrači CB Kod Rojca u završnici uspjeli anulirati vodstvo, te kao i jučer u lutriji sedmeraca izboriti ulazak među četiri najbolje momčadi turnira.

Na putu u finale stoji im Alpas team CB Barbara, čiji su igrači također preokretom i udarcima sa sedam metara izborili sutrašnju završnicu. Pizzeria Viva zgodicima Kolege i Majića imala je 2:0, no u nastavku Klafurić s dva zgoditka vraća stvari na početak, da bi na udarcima sa sedam metara briljirao Željko Bašić.

Sudionik završnice je i Beton Blato SC Polet koji je s 1:0 porazio Pulse NC zgoditkom Gagulića. Njihov protivnik u polufinalu bit će Staklo Matić Max autodijelovi, koji su nakon udaraca sa sedam metara iz natjecanja izbacili CB Absolute.

Završnicu veteranskog turnira izborili su; Stella bar Ledana, Pizzeria Toni Sveta Klara, CB Kova i DC Grzela Futura Dental.

REZULTATI
ČETVRTFINALA SENIORI: Alpas team CB Barbara-Pizzeria Viva 2:2 (5:4- 7m), Beton Blato SC Polet-Pulse NC 1:0, CB Kod Rojca-CB Epic Brozo 2:2 (4:2- 7m), Staklo Matić Max autodijelovi-CB Absolute 1:1 (4:3- 7m)
ČETVRTFINALA VETERANI: Stella bar Ledana-UDVDR VG 0:0 (3:2- 7m), Pizzeria Toni Sveta Klara-NC Šalata 4:0, Remka-CB Kova 0:5, DC Grzela Futura Dental-Oziris bar 5:2

Galerija slika

Broz se oprostio u četvrtfinalu Broz se oprostio u četvrtfinalu Broz se oprostio u četvrtfinalu Broz se oprostio u četvrtfinalu Broz se oprostio u četvrtfinalu Broz se oprostio u četvrtfinalu Broz se oprostio u četvrtfinalu Broz se oprostio u četvrtfinalu Broz se oprostio u četvrtfinalu Broz se oprostio u četvrtfinalu Broz se oprostio u četvrtfinalu Broz se oprostio u četvrtfinalu Broz se oprostio u četvrtfinalu Broz se oprostio u četvrtfinalu Broz se oprostio u četvrtfinalu Broz se oprostio u četvrtfinalu Broz se oprostio u četvrtfinalu Broz se oprostio u četvrtfinalu

Podijeli