Novosti Sport Događanja

Bruna Smojver i Katarina Zajec isplivale normu za kadetsko prvenstvo Hrvatske: Odlične utrke i novi osobni rekordi za PK Gorica ZPK mitingu

07.05.2024. / Damir Žbulj

Plivački klub Gorica sudjelovao je na jakom mitingu Zagrebačkog plivačkog kluba, koji se održao na bazenu Utrine. Bilo je to 22. izdanje tradicionalnog Mitinga ZPK, a sudjelovalo je preko 350 natjecateljica i natjecatelja, uz nastupe predstavnika Bosne i Hercegovine i Slovenije!

Na rasporedu je bilo 15 pojedinačnih disciplina te štafete 4x50 leptir i 4x50 prsno, te 8x50 slobodno mix. Osim medalja, organizator je pripremio poklone i novčane nagrade za seniore, juniore i mlađe juniore, posebno u ženskoj i posebno u muškoj konkurenciji, te prigodne poklone za kadete.

PK Gorica predstavljali su Bruna Smojver, Lovro Brekalo, Ivan Vidaković, Karlo Vedrina, Jan Vukoja, Lucija Zajec i Katarina Zajec.

Bruna Smojver i Katarina Zajec su se posebno istaknule te su osigurale nastup na kadetskom prvenstvu Hrvatske!

"U konkurenciji preko 300 plivača i plivačica naši Goričani otplivali su odlične utrke i postavili nove osobne rekorde!"

"Posebne pohvale Bruni i Katarini na isplivanim normama za kadetsko prvenstvo Hrvatske," javila je trenerica Sara Brajković. 

 

 

Podijeli